Welkom bij La Beauté d’Ana!

winkel oostduinkerkeGeniet nu van jou guilty pleasure bij La Beauté d'Ana, een puur moment van ontspanning. La Beauté d'Ana is centraal gelegen en biedt  schoonheidsbehandelingen tegen een betaalbare prijs. De huiselijke sfeer zorgt voor een moment van zen en zaligheid. Een koffietje tijdens uw pedicure en een gezellige babbel ontbreken hier zeker niet. Bovendien is er elke dinsdag een 'late night' service voorzien tot 21u, voor elk wat wils!

Beschikt u zelf niet over de tijd of de juiste middelen om tot het instituut te komen? Geen probleem, want La Beauté d’Ana komt ook bij u aan huis!

Een afspraak maken kan telefonisch op het nummer +32 (0)477 642997, online via de knop 'boek nu online' of per e-mail (zie onderaan pagina).

 Er kan enkel cash betaald worden en niet per bankkaart.

 

Nice to know:

  • La Beauté d'Ana voorziet zondagnamiddag 8 december een Make-upworkshop + High Tea, ditmaal in samenwerking met 'Bakelicious by Zoë'. Inschrijven kan via mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Wil iedereen die van De Panne of Koksijde komt, iets vroeger dan gewoonlijk vertrekken, dit naar aanleiding van de wegenwerken aan het kruispunt in Koksijde Dorp. De wegenwerken zullen hoogstwaarschijnlijk langer dan een maand duren, maar iedereen kan perfect de wegomlegging volgen via de Robert Vandammestraat.