La Beauté d'Ana

Over Ana

Een moment van zen en zaligheid

Geniet van een guilty pleasure bij La Beauté d'Ana, een puur moment van ontspanning. Anastasia zorgt er al sinds 2015 voor dat je bij haar kan genieten en het dagelijkse leven even achter je kan laten. Je mooi en verzorgd voelen, bij La Beauté d’Ana kan dat elke keer opnieuw. De huiselijke sfeer en rustgevende muziek zorgen voor een moment van zen en zaligheid. De behandelingen worden met precisie, een brede vakkennis én een gezellige babbel uitgevoerd.

Een hydraterende, deugddoende gelaatsverzorging of gladde haarloze benen, tot een stralend naturelle make-up.  Liever permanente make-up laten plaatsen of starten met laserontharing? Ook dat is mogelijk. Er wordt enkel op afspraak gewerkt. La Beauté d'Ana is centraal gelegen in Oostduinkerke Dorp aan de rode lichten. Naast persoonlijke aandacht zijn kwaliteit en een goed uitgelegd advies één van onze kernwaarden.

"Mijn doel is om jou zo goed mogelijk in de watten te leggen. Hiervoor volg ik geregeld nog bijscholingen en perfectietrainingen, dit om mijn beroep eer aan te doen.”

Zijn er vragen, neem dan gerust contact op. Ik hoop je binnenkort te mogen verwelkomen in mijn salon. 

Een afspraak maken kan telefonisch op het nummer +32 (0)477 642997, online via onderstaande knop ‘maak een afspraak’ of per mail naar info@labeautedana.be

Er kan cash of via de Bancontact/Payconiq app betaald worden, maar niet met de bankkaart.